Tuesday, September 12, 2006

Ali Jihad ahmed abdul allah, ehk minu vinge 11. sept!

Kõigepealt soovin kõigile lugejatele takkaperrä ilusat 11. septembrit ja olgu Allah teiega!
Mis mulle seondub 11. septiga?
Sõber Rauno sünnipäev, tänavu täitus 29-palju õnne!
Usa pere isal ja vennal sünnipäev-palju õnne!
Sain 3 aastat tagasi 11 sept. oma load tehtud-palju õnne mulle!
Ameeriklaste võidupüha-väga palju õnne!
Ja tänavu lisandub uus action sellele päevale, ehk siis 11.sept.2006 on see päev, mil mind vabastati armee kohustusest-no palju õnne jällegi goes to me.
Lugu siis selline.
Pidin end 7 üles ajama et 8ks Pelq jõuda, loomulikult hilinesin sümboolselt 20 min. Uksetaga oli närviliste ja mossis nägudega trobikond vene noormehi.
Ooteruumis olid muidu mingid kaks seppa kes sõjaväes juba käind, ei tea mis nad seal passisid.Nende omavahelist juttu kuulasid seal kõik ühe kõrvaga pealt nii et silmad tilkusid.Arvan siiski et ei ole se nii tore koht midagi.
Minu suureks üllatuseks põrkasin seal ooteruumis juba hommikul kokku Isand Nurmikuga, ehk siis Kuldariga, kes oli armee pärast sunnitud Rootsis oma õpingud katki jätma ja siia asju ajama tulema. Pääses ka tema, nii et meil oli pärast põhjust 11 õnnitleda ja selabreerida.
Vaene Kuldar pidi 6se laevaga õhtul üksi Rootsi põrutama.Hea et ta õlut kaasa võttis, muidu oleks reis suht grõuss-korduvast edasitagasi siiberdamisest on tal juba cabaree programm peas.
Õhtul selabreerisin kodus edasi koos oma korterikaaslase Helinaga, hiljem liitus ka mu tütreke second hand Signe. Keerasime kure kohviga sisse ja vestlesime meeldivalt, kuni lõpuks kiskus kõik liiga diibiks ära nii et muffigi aru ei saand-nagu ikka juhtub. Siis oli aeg ka magama minna.

Armas päevik, täna lähen Kerdi,Martti, ja Timoga kinno salaja Boratit vaatama. Loodan et naer on terviseks nagu räägitakse, ja saan oma verivärskest nohust lahti.

10-4 over n out!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home