Wednesday, September 13, 2006

Kolmapäev

Nonii nonii..
Päeval vihastasin tööl ennast seaks raisk..nagu ikka vahel ette tuleb.
Siis käisime Janno ja Timiga Flindis asju ajamas..sai paika et 22.sept esineme seal koos Remember Me Notiga.Vägev..ei jõua ära oodata.
Merele jälle ei jõudnud, sest töö asjad vajasid taaskord ajamist.See justkui halb karma.Aga sama hea et ei läind, muidu oleks laupäevaseks regatiks päris haigeks võind jääda.
Õhtul käisin Kristiinaga (Toim.Maren) Kakumäel töllerdamas.
Pidi tulema romantiline jalutuskäik päikseloojangu taustal käest kinni ilusti.
No oligi peaaaegu. Tegelikult oli juba kottpime, ja pärast autosse istudes tuli meelde, et käest pidi ka kinni käima. Panin auto seisma ja läksime uuesti jalutama. Ühendasime oma higised pihud ja tegime tiiru ümber esimese puu. Seda vist nägi pealt üks rullitav tibi, kes pani samal ajal maha ilge käbla..haahaa..rookie rsk.
Ka romantikat sai, nimelt me Kristiinaga(toim.Maren) justkui esmakordselt Mäktoonaldsis kohtusime.Pärast viisinta koju, tema kujuteldavat poisssõpra Vladimirit ma autost välja ei lasknud,vaid lõin autoukse ta ninaees kinni.Temal murdsin oma maja lähedal võsas mõlemad jalaluud ja tekitasin maast leitud pooliku tellisega (ilmselt jumala poolt sinna just sel otstarbel asetatud) koljutrauma ja paar sisemist verejooksu. Jätsin ta raisa sinna ka kärvama, sest pean ennast siiki heaks inimeseks.
10-4 over n out..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home