Sunday, September 17, 2006

Naissare regatt

Dear Log!
Eile käisime Naissaare regatil.
Algus oli paljutõotav. Reede öösel linnast koju jõudes lubasime Kaljuveriga, et helistame 8:30 et veenduda üksteise ärkamises.8:40 oli maja ees Randevuu.Vedas, et nii sai kokkulepitud.Mul jäi hambapesuks ja riidesse panemiseks täpselt 10 min. Jah kallis päevik, ma eirasin taakord äratust.
Sõit Naissaarele oli kift, ilm rokkis-päike paistis, tuul puhus ja õhus oli tunda huumorit.Kuna pool meeskonda osa ei võtnud, olime Tiidu ja Kaljukaga ainsad jungad, Tiit seekord sisi roolis. Kaasa tegid Svea,Ursula ja tema sõbranna ning meie oma kliff David.
Vaatamata poolikule meeskonnale, sujus kõik ideaalselt, saime ilma probleemideta sõidetud spinniga ja paudid sujusid el perfecto, mis sest et me võitjaks ei tulnud.
Naissaarele jõudes andsime tööle takka. Töö seisnes raudtee äärse koristamises liigsetest puudeest ja võsast. Hulk rahvast lükkas üht vana vagun-käru enda ees, kuhu siis pandi kõik mis kitkutud. raja lõpus tegime 3 suurt tuld, millede leek ja toss pidanuks ka Tallinnlastele koju kätte paistma.Raudteed kitkudes kuulsin tagantpoolt tuttavat häält, mis kildu rebis ja mingismõttes vägesid juhatas-määrates paika suitsupausid ja kui palju inimesi (1) peaks seda suurt mitmetonnist käru lükkama. Jah, see oli herr Torstenberg el persone, kes oli taaskord Nõgisto tiimiga kaasas. Selgus et Brides In Bloomi ja Vanilal Ninja bassimees on päris vinge show ja killu mees-just nimelt tema hoidis päev otsa kõigil muhedat irvet näos.
Leidus ka kohalik naljameeste kamp, Fantastiline NElik või A-Rühm..kuidas kellelegi. Kuna purjetate kants oli leegid liiga kõrgeks ajand, otsustati kohale kutsuda Cobra 11 ,ehk kohalik tuletõrje commando...oo ja milline commando see oli.
Vanavanavana tuletõrje auto kabiinist astus välja hallis habemes ja dressides vanem härrasmees, kelle nokast õhkas mingi ebamäärase alkoholi lõhna ja samm suht pehme. Heites pilgu meie lõkkele, andis ta sellele oma proffessionaali hinnangu, et sellega on kõik kontrolli all ning kakerdas teiselepoole raudteed olukorda hindama.
Kino läks lahti siis, kui tsisterni külge sai ühendatud voolik ja tuli hakata tuld kustutama.Mehed vist viimati pidid tuld kustutama varajses nooruses, kui saar kuulus veel nõukogude väele, sest ei mäletan ükski Commando liige kuidas voolikule survet anda, selle asemel käis ilge litakas ja masina alt tuli kõvasti musta tossu.Voolikust NIRISES mingit ebamäärast pruunjat ollust. Ilmselt oli see vesi ka pärit nõuka ajast. Riivo nõuandest hoolimata, et asi on ehk kardaanis, ei saanud commando mehed voolikusse survet ning leegid tuli tappa väikse roostevee nirinaga. Leegid ei olnud ainukesed asjad mis lõõmasid. Eriüksuse kired lahvatasid ka leekidesse, kui saabus kohale näiliselt targem vend, ent mitte kainem, kes siis sõimas oma tiimivendi, et need olla masina persse keeranud ja et mida tra me poolteist sada inimest irvitame seal raisk:D
Olukord oli tõepoolest naljakas kohapeal, ma ei suuda siin edasi anda detaile..te pidanuks ikka ise oma silmaga seda nägema. Kahju muidugi Naissaarest, sest olnuks olukord tõsisem või juhtuks tulekahju tulevikus, siis mina oma raha Naissaare eriüksuse peale ei paneks.
Tagasiteel chillisime mõnusalt, sõime viimased Kaljuveri viineri pirukad ja lasime Sveaga veinil hea maitsta, Tiit aga saagis rooliga tagant tulevate suurte lainete vahel.Koju jõudes olin laip mis laip, ent otsustasin siiski minna Triinu sünnalt läbi, kus Raunts lutsis meelalt Triinu varbaid..kinky:D 2 aeg lasin kodus mõnusat und.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home