Wednesday, September 27, 2006

Moonspell @ Tartu ja palju muud

Wazzzzzaaaaaaaaaääääääääääääööööööööööäääääää!
Juhtus nii, et Gunnar pakkus öömaja eest välja võimaluse minna Tartusse kaema sellist Portugali raskekahurväge nigu seda on Moonspell.
Nii siis võtsimegi Marttiga selle kolgata tee ette-mina roolis, Martti purjus.
Pidime poole 10ks kohal olema, ent kuidagi ei tahtnud kilomeetrid me rataste all mööduda. Niisiis viimased sadakond kilomeetrit või nii keset pilkas pimedust painutasime veits kiirusepiiranguid ning jõudsime suht täpselt kohale.
Moonspellist oli meil ühe loo põhjal välja kujunenud mingi arvamus,,umbes et Paradise Lostiga ühte patta. Ent siis...eelnes intro tilulilu, tulid lavale karvased koledad onud..millele järgnesid väga kiired trummi ja kidra käigud ja härrasmees mikritaga ei laulnud puhtalt. Ühesõnaga saatan ja mütoloogia ja karm karm andmine jne..mis ei kuulu meie maitseainete riiulile teps mitte.
Kontserdi lõpuni chillisime veits eemal ja rääkisime müüjatädidega juttu, kellest üks oli Magic, kes koos sõbrannaga liitus meiega sõitmaks koju Tallinnasse.
Siis siis, saabus LÕPUKS aeg lahkuda. Marttil oli mingi kohalik beib kellega ta pidi veel kokku saama, niisiis viis me tee Krooksu. Seal sõime mingit Ööpirukat, mis koosnes kartulipudrust ja hakklihast ja juustust jne. Taustaks mängis Metallica Garage Inc plaat.
Martti sõbranna oli kena ja nii ka tema sõbranna. Kuna mina Tartust kedagi ei tea, on nemad nüüd mu esimesed Tartu sõbrad..enamvähem:)
Tagasiteel kuulasime mussi ja ajasime palju lolli ja tarka juttu.Arutlesime selle üle, kas on veel peale Tallinna mõni koha nimi, mis lõppeks kaashäälikuga...70km vähemalt oli se meie prioriteet mõte..ent tulemus oli võrväärne nulliga! Tundub et ei olegi.
blaa ja blaaaa koju jõudsin magama kell 5.

2 Comments:

Blogger MP said...

irwwwwwwwwww

kusjuures polegi..andsid mulle ka tegevust v�hemalt 20 minutiks.ait�h:P

4:29 AM  
Blogger ChrisRabb said...

ei no palun:D

1:38 AM  

Post a Comment

<< Home