Thursday, February 01, 2007

Uus aasta 2007..roti aasta?

Bonjour mon ami´s!

Pole nüüd tükk aega bloggeerind, mitte et oleks viitsimises asi olnud, lihtsalt midagi erilist nagu pole juhtunud..v.a arvatud muidu aasta lõpu cooma ralli..fuhh.
Uus aasta on alanud nii ja naa, põhi rõhk on ikka uue töö leidmisel, ja tuleb nentida et meelepärase ametikoha leidmine ja omamine is a real bitch! Sellega kaasneb omamoodi stress ja igasugune muu deboriit, millega tuleb lihtsalt hakkama saada. FUCK OFF kes ütles et rahas ei peitu õnn, munad maha rsk!!! Kui sul ikka näpud põhjas, sööd turbonuudleid ja tatraputru neil hämaramatel päevadel, mil sõbrad möllavad klubides ja söövad nämmasid asju, siis ikka soovid et oleks veits rulli püksikute vahel. Püksikud..mm..
Pärast viimast ametlikku töökohta olen teinud jällegi huvitavaid juhukaid..novembris käis meie konnatiigis vene kirvest ujumuas Herr Bush, selle ürituse raames kimasin musta mersu ja ülikonnaga 2 nädalat ringi, olles autojuhiks tema helikopteri squadile. Töö oli iseenesest meeldiv, sest tüübid olid parajad masuurikad ja killuvennad.
Nüüd siin jaanuari lõpus istun ma sõber Otsa surfipoes ja mölgutan mõtteid, inimesi eriti käia ei taha, muidugi pärast seda kui meile saabus lumi on pilt veidike muutunud.
Aga siiski siiski..tahaks jälle lipsu ette keerata ja kuskil asjalikku panna, vahetades pankroti stressi taaskord tööstressi vastu, mis juba helendab vaimusilmas kui päästja..halleluuja!
Igatahes..loodame et ma siis saan emma kumma töökoha millest nii tiiraselt unistan, ja et järgmine ettekanne oleks veits päikselisemas toonis.
Päikest ja nikku mu sõbrad..

Au Revoir!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home